Dissabte:

A partir de les 10 h, venda de trumfos i tòfones a la plaça del Camp. Fira de productes alimentaris, a la plaça del Camp. Exposició i venda de productes de l´Associació de Productes Artesans i de Qualitat del Solsonès, a la plaça del Camp. Exposició sobre el món de la tòfona a càrrec del CTFC, a la plaça del Camp. 1a Festa del Vi de Solsona, al passeig Pare Claret. Fora estocs i promocions d´hivern, a càrrec de la UBIC. Art i cultura contra el càncer, al portal del Camp.

D´11 a 13 h. Somriu a la vida. Taller de maquillatge facial a càrrec d'Enric Farràs i Anna Novelles. Taller infantil organitzat per l´AEiG Pare Claret. L´art de crear amb llaminadures, a càrrec de la botiga El Drac, al portal del Camp.

De 12 a 13 h. Cata transversal de vins, introducció a les denominacions d´origen catalanes a càrrec de Jaume Gaspà, president de l´Associació Catalana de Sommeliers, a la sala cultural de l´ajuntament.

12.15 h, jornada tècnica: La Tòfona, utilització, qualitats i preus. La jornada és gratuïta, prèvia inscripció, al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (973 48 16 44 i serveis@ctfc.es).

12.15 h, conferència Que no t´enganyin amb les tòfones!!, a càrrec de Pere Muxí, La Tofonera.

12.45 h, taller gastronòmic per la utilització de la tòfona negra a la cuina. A càrrec d´Oriol Margalef, professor de cuina de l´Escola d´Hoteleria Joviat.

14 h, cloenda de la jornada. Lloc: Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.

De 17 a 18 h, cata transversal de vins, introducció a les denominacions d´origen catalanes a càrrec de Jaume Gaspà, president de l´Associació Catalana de Sommeliers, a la sala cultural de l´ajuntament.

17.30 h, Somriu a la vida. Berenar solidari amb coca i xocolata desfeta, amb la col·laboració del bar - restaurant El Racó i el Forn de Sant Joan, al portal del Camp.

18 h, Somriu a la vida: taller fes-te el teu instrument, al portal del Camp. Animació a càrrec de Trinxaranga, a la plaça del Camp i carrers del nucli antic. 19 h, Somriu a la vida: concert amb Music Trick, al portal del Camp. Tastet de plats amb trumfos i tòfones a càrrec del Gremi d´Hostaleria del Solsonès, al passeig Pare Claret.

20 h, Somriu a la vida: Toquem amb els nostres instruments i pujada a la polivalent amb la batucada Takumba, al portal del Camp.

21 h, Somriu a la vida: sopar solidari de trumfos xafats de Cambrils amb camagrocs i cansalada, a l´entrada de la sala Polivalent.

22.30 h, Somriu a la vida. Ball de nit amb Marc Anglarill. Bingo. Concert amb Aspencat, Trinxaranga, De Noche i Dj Circum Cisió, a la sala Polivalent.

Diumenge:

A partir de les 10 h, venda de trumfos i tòfones a la plaça del Camp. Fira de productes alimentaris a la plaça del Camp. Exposició i venda de productes de l´Associació de Productes Artesans i de Qualitat del Solsonès a la plaça del Camp. Exposició sobre el món de la tòfona a càrrec del CTFC a la plaça del Camp.

10 h, Trobada d´intercanvi de plaques de cava i presentació placa Geganta Jove a càrrec de l´ACP del Solsonès, al portal del Camp.

12 h, homenatge Premi Bufet 2016, a la sala de plens de l´ajuntament. Contacontes i animació infantil a càrrec d´Estrella i els contes & Ànima de Borinot, a la plaça del Camp. Horaris fira: dissabte, de 10 a 20 h; diumenge, de 10 a 14 h