Segueix-nos a les xarxes socials:

El Clam entra al darrer cap de setmana. Què s'hi projecta?

Consulta tota la programació del Festival Internacional de Cinema Solidari de Navarcles

El Clam entra al darrer cap de setmana. Què s'hi projecta?Imatge promocional

Divendres

A les 19.30 h, a la sala d´actes de La Creueta, classe magistral a càrrec del productor i distribuidor igualadí Paco Poch.

A les 20 h, al teatre-auditori Agustí Soler i Mas, curt secció oficial 112 (5 min) i projecció de Pantalla Oberta El gran día (86 min).

A les 21 h, a la zona Megàfon, concert de Liannallull (psicodèlia, antifolk, garage, rock), amb la col·laboració del segell de Sant Joan Mamut Traçut. Gratuït.

A les 22.30 h, al teatre-auditori Agustí Soler i Mas, curt secció oficial La condena (7 min) i projecció de Pantalla Oberta Land of mine (100 min).

Dissabte

De 10 a 13 h, a la zona Megàfon, matinal d´activitats per a les famílies, amb esmorzar i tallers.

A les 12 h, al teatre-auditori Agustí Soler i Mas, projecció d´El secreto de Amila (63 min). Entrada: 1 euros.

A les 16 h, al teatre-auditori Agustí Soler i Mas, curt secció oficial Gloomy Sunday (3 min) i llarg secció oficial Lens (88 min).

A les 18.15 h, al teatre-auditori Agustí Soler i Mas, curt secció oficial Otoño (2 min) i llarg secció oficial Noi siamo Francesco (90 min).

A les 20.15 h, al teatre-auditori Agustí Soler i Mas, reconeixement Clam a Josefina Molina, que inclourà la projecció d´Esquilache (100 min).

A les 22.30 h, al teatre-auditori Agustí Soler i Mas, curt secció oficial 14 anys i un dia (12 min) i projecció de Pantalla Oberta Merci patron (84 min).

Diumenge

A les 18 h, al teatre-auditori Agustí Soler i Mas, gala de clausura amb la projecció de Fàtima (79 min). El preu de l´entrada general a totes les sessions és de 5 euros.

Prem per veure més contingut per a tu