Segueix-nos a les xarxes socials:

Tres grups disputaran la final de la Batalla de Bandes, aquest dissabte a la Stroika

Les bandes Aliens in my room, Sòdia i Jokb es disputaran el primer premi del certamen

Tres grups disputaran la final de la Batalla de Bandes, aquest dissabte a la StroikaAJM

La sala Stroika de Manresa acollirà aquest dissabte la final de la segona edició del concurs Batalla de Bandes, en la que participaran els grups Aliens in my room, Sòdia i Jokb. La final començarà a les 21h i consistirà en l´actuació en directe dels tres grups, així com l´actuació com a convidat del grup irlandès Sigelpa, nom compost per les sigles en anglès dels set pecats capitals.

La Batalla de Bandes va arrencar el passat 14 de maig i va finalitzar el passat 4 de juny. En total hi han participat 12 grups d´estils molt diferents, des de formats acústics fins a heavy metal clàssic passant per ska, surf rock, indie, rock americà, etc.. Les bandes participants van tocar a l´Espai Joan Amades i al finalitzar les actuacions el vot del públic era qui decidia quines eren les bandes finalistes.

Després de la ronda d'actuacions, la classificació va ser la següent: Aliens in my room (38 vots); Sòdia (38 vots); Jokb (33 vots); S´Fumatto (29 vots); No Matters (24 vots); Malvenidos (14 vots); Paradox (14 vots); The Wends (12 vots); Dryzer (9 vots) i Psychodrome (3 vots).

Per acabar, la classificació final la decidirà un jurat integrat per David Sisó, professor de conservatori; Pep Corral, periodista; Marc Padró, membre de Casa dela Música; Bernat Garcia, membre de l´associació Vintcatorze, i Marc Vilardell Casado director de Ràdio Balsareny.

El primer premi del concurs consta de 2 temes d´estudi gravats en un estudi professional, el segon premi un stage a la Sala Stroika (residència i poliment de directes) i el tercer premi material musical per un valor de 150 euros.

La Batalla de Bandes està coorganitzada per l´associació Vintcatorze, la Casa de la Música i l'Ajuntament de Manresa, amb la col·laboració d´empreses com Solans i Sibelius, entre d´altres.

Prem per veure més contingut per a tu