La Sala Petita del Kursaal acollirà demà dijous, 3 de novembre, el concert de Santi Careta amb el disc ´Els ocells i l´stereo´. Després de veure´l diverses vegades al Kursaal en diferents formacions musicals, aquest cop el veurem fent el seu debut com a cap de cartell acompanyat de Susanne Paul (violoncel, mandolina, percussió i veus), Anna Godoy (arpa, percussió i veus) i amb la col·laboració especial d´Alba Careta (veus, trompeta i percussió).

En aquest disc Santi Careta descobreix la seva veu, cantant unes cançons pròpies tan íntimes com intenses. Les lletres ens apropen als sentiments més profunds, ´curtits´ per les infinites cares de l´amor i banyats amb els bàlsams de les propietats curatives del pas del temps.

´Els Ocells i l´stereo´ (Chesapik), és un treball produït amb molta cura i màgia per Joan Pons (El petit de Cal Erill) i en què participen artistes com Dani Ferrer (Love of Lesbian), David Soler (Jonah Smith), Juan Berbín (Seward) o el Quartet Brossa entre altres.

Les entrades es poden comprar a taquilles i per internet (www.kursaal.cat). El preu de les entrades és de 15€ (12€ amb Carnet Galliner, majors de 65 anys, menors de 25 i escoles de música).