Aquest dimecres, 30 de novembre a les 18 h, la Sala Gran del Kursaal acollirà ´Concerto a tempo d´umore´, un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica Un muntatge amb molt d´humor a través de la música de l´Orquestra de Cambra de l´Empordà, que clourà el cicle de la programació per a Gent Gran que compta amb el suport de l´Obra Social ´la Caixa´.

Una proposta pensada per gaudir de les melodies més famoses i dels gags més divertits i el públic pugui sorprendre´s dels arranjaments musicals més peculiars i dels recursos humorístics més enginyosos. I amb la garantia de l´autor i director de l´aclamat espectacle ´Operetta´, el manresà Jordi Purtí.

Un espectacle participatiu que entreté i diverteix auditoris de tots els gustos i totes les edats, recull aplaudiments unànimes i vesteix de gala qualsevol programació.

Les entrades, que costen 18 euros (15 amb el carnet del Galliner i 6 per als majors de 65 anys) es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet (www.kursaal.cat).