De la mà del Cicle Gaudí, arriba a Solsona la cinta dirigida per Isabel Coixet i protagonitzada per Laia Costa i Hovik Keuchkerian 'Un amor'. Es pot veure a preu reduït el darrer dijous d'aquest mes al teatre comarcal.

Basada en la novel·la homònima de Sara Mesa, Un amor explica la història de Nat, de trenta anys, que troba refugi a un petit poble de l'Espanya rural per escapar de la seva angoixant vida a la ciutat i intentar reconstruir la seva vida. Després d'enfrontar-se a la desconfiança dels habitants del poble, Nat accepta una inquietant proposta sexual d'un veí amb el qual sorgeix una passió obsessiva. El film d'Isabel Coixet protagonitzat per Laia Costa i Hovik Keuchkerian és la proposta del Cicle Gaudí per al dijous 30 de maig a les 21.30 h.

L'entrada general val 4,5 euros, però hi ha descomptes per a diversos col·lectius (carnet Solsonès Jove, Carnet Jove, socis de la Federació d'Ateneus de Catalunya, Apropa Cultura...). Les entrades es poden comprar en línia aquí i, presencialment, a taquilla a partir de 30 minuts abans de la projecció.