El guionista i escriptor solsoní Uriol Gilibets s'estrena com a novel·lista amb una novel·la rural de to tragicòmic. Presenta 'Les feres' juntament amb Víctor Pérez Flores i Eduard Gener el dissabte primer de juny a les 11 h.

Les feres (La Segona Perifèria, 2024), la primera novel·la d'Uriol Gilibets, s'ambienta en un poble rural, Sant Gonera, que manté els seus peculiars vilatans isolats. El poble, però també el bosc, el sotabosc i les feres que l'habiten són protagonistes d'una història tragicòmica que arrenca amb el rector que, tot brandant la relíquia del sant Prepuci, nu i embogit, acaba desapareixent engolit pel bosc. Gilibets en fa la presentació a Solsona el primer de juny a les 11 h.

Acompanyaran l'autor el filòsof, professor i escriptor Víctor Pérez i el músic i company de viatge del pòdcast Llegir, Eduard Gener. L'acte és coorganitzat per la Biblioteca Carles Morató i l'editorial La Segona Perifèria.

Uriol Gilibets Barbens (Solsona, 1991) ha escrit contes infantils i per a adults, participa en guions del canal Super3 i per al programa El Foraster i ha col·laborat com a guionista en eltres programes de la televisió catalana. Actualment, dirigeix el pòdcast Llegir.