La marató de sang, que un any més se celebra el pròxim 26 de setembre, fa una crida als igualadins i igualadines a trobar un lema per a una campanya que es vol que sigui més multitudinària que mai, arribant al mig miler de donants.

La Fundació Mútua Igualadina i Banc de Sang i Teixits, amb la col·laboració de l'Ajuntament i l'Associació de Donants de Sang de l'Anoia, promouen, un anys més, la participació de tots els igualadins, igualadines i gent de rodalies, per tal de buscar un eslògan. Aquest any es pretén que la marató sigui un acte dinàmic i participatiu, per tal de motivar a nous donants, i continuar comptant amb la participació dels veterans.

Havent aconseguit 409 donacions l'any passat, enguany es vol que entre tots superin la xifra de les 500. De totes les propostes que arribin, s'escollirà el lema que apareixerà en els diferents suports de difusió que s'utilitzin. A part, la proposta escollida guanyarà una motxilla gràcies a la gentilesa d'Esquaix Igualada. Cal remarcar la importància del club esportiu, pel fet de ser el primer que va acollir la marató a Igualada l'any 2001, en motiu del 15è aniversari del club. Els eslògans hauran d'anar acompanyats del nom i telèfon de l'autor/a. Els eslògans es podran fer arribar dipositant les butlletes a les bústies que es troben a diferents punts de la ciutat; o bé comunicant-ho amb un missatge a la web www.facebook.com/maratoigualada.