Segueix-nos a les xarxes socials:

L'hoquei espera notícies per saber l'efecte en el patrocini

El president de l'Igualada Hoquei Club, Josep Maria Oller, creu que els fets no toquen l'espònsor Proinosa, però admet que "no són cap bona notícia"

L'hoquei igualadí és un dels possibles afectats de retruc per la notícia de la detenció de Josep Singla. Des de la temporada 2006-2007, la constructora del detingut, Proinosa, era la patrocinadora de l'Igualada Hoquei Club. L'entitat, a més, podria resultar afectada per la crisi de Subministraments Bisbal, un altre dels espònsors històrics. El president del club igualadí, Josep Maria Oller, explicava ahir a Regió7 que "no és una bona notícia. Quan coneixes una persona i sorgeix una nova així, la situació és complicada".

Proinosa, l'empresa de Singla, va substituir el 2006 Hormipresa, una altra firma del sector de la construcció, que havia estat un dels patrocinis que havia aconseguit Francesc Fontanellas. La dificultat per trobar marques que donessin suport a l'equip amb més projecció de la comarca va donar encara més relleu a l'aparició de Proinosa, regentada per un igualadí, com a garant del patrocini. Ara, l'IHC està a l'espera de veure com evoluciona la detenció de Singla: "conec Josep Singla, i estic preocupat per ell vist el què està passant, i per les conseqüències que pugui tenir", explica Oller. El president de l'IHC creu que "al davant de tot hi ha la presumpció d'innocència. No crec que afecti el patrocini, de moment". De tota manera, el club és conscient que, en el cas de no tractar-se d'un tema únicament vinculat al patrimoni personal, les dificultats per mantenir l'esponsorització serien superiors.

A més, es tracta d'una conjuntura difícil, ja que un altre dels grans patrocinadors del club, Subministraments Bisbal, es troba immers en una greu crisi i està en un concurs de creditors, i negociant un ERO de 99 operaris.

Prem per veure més contingut per a tu