L'alcalde d'Òdena (Anoia), Francisco Guisado, ha defensat amb 'el mateix convenciment del primer dia' la construcció del polígon industrial als terrenys de Can Morera, propietat de la família Singla, ja que és d'una 'gran envergadura'. L'Ajuntament d'Òdena va signar el juny del 2008 un conveni amb el Consorci de la Zona Franca i l'empresa Fortyseven, propietat de Josep Singla, en què s'establia que Singla contribuïa econòmicament en la tramitació del POUM a canvi de disposar de sòl per fer un polígon industrial. Segons Guisado, aquest conveni està fent amb criteris 'raonats' i que 'tothom pot entendre', ja que l'empresa de Singla 'no pot' donar diners si allò que 'demana no surt per la raó que sigui.

Segons l'alcalde d'Òdena, aquest polígon ha d'oferir a la ciutat 'aquelles superfícies de parcel·la' que 'no podem' oferir amb els polígons 'que tenim', ja que tenen una superfície 'relativament petita'. Per a Guisado, aquest polígon està situat d'una forma estratègica perquè es troba molt a prop de l'A-2 i del futur eix ferroviari.

Francisco Guisado ha afirmat que s'ha 'barrejat' de forma 'interessada', 'barroera' i 'mesquina' el què ha passat a Santa Coloma de Gramenet amb el conveni que l'Ajuntament d'Òdena va firmar amb la família Singla.

Respecte les opinions contràries dels veïns a la construcció d'aquest polígon, Guisado ha afirmat que 'sempre' hi ha 'gent contrària' que pensa que 'no és la transformació que requereix' la conca d'Òdena, però és un 'sector' molt 'concentrat'. Tot i això, l'alcalde ha explicat que l'ajuntament està 'legitimat' a tirar endavant allò que era un 'compromís amb la ciutadania.

En el suposat cas que el polígon no s'acabi construint als terrenys de Can Morera, Guisado ha afirmat que l'ajuntament s'hauria de fer 'càrrec' de les despeses de la revisió del planejament. És previst que a finals d'aquest any es presenti un avanç del planejament.