Els veïns de la zona del Solàrium de Martorell disposen a partir d'avui d'un nou espai comercial, que pretén ser un punt central per a l'inici de la recuperació d'aquest degradat espai urbà. De moment, en aquesta nova àrea s'ha instal·lat la cadena de supermercats Mercadona, que, segons han informat des de l'Ajuntament, ha ofert fins a una trentena de nous llocs de treball fixos per a la gent de la ciutat.

El centre comercial Solàrium va ser inaugurat ahir per l'alcalde de Martorell, Salvador Esteve, i el regidor de Comerç de l'Ajuntament, Carles Porta, a més de diversos representants de l'empresa Mercadona. "Estem contents amb Mercadona perquè és una entitat amb molt potencial i servirà de motor per arrencar tot el sector de venda al públic dels voltants", va dir Esteve durant la inauguració.

El nou establiment de Mercadona té un total de 1.300 m2 , que han estat distribuïts amb un sistema que anomenen "botiga per ambients", la qual cosa "ha de facilitar la compra als clients".

La zona Solàrium és una illa de 112 habitatges que van ser construïts els anys 70. Segons l'alcalde de Martorell, "el Solàrium era un punt marginat de la ciutat, però a partir d'ara, gràcies a l'esforç de tots els departaments i, especialment del de Comerç, hem aconseguit rehabilitar-lo".