El barri del Poble Sec d'Olesa va inaugurar ahir les obres de reurbanització dels carrers Margarida Biosca, Sant Eloi, Sant Pere, Pintor Fortuny, Germans Casals i Emili Blanxart. Des de l'associació de veïns consideren que encara queden elements sense acabar, però creuen que els propers dies podrien estar enllestits. Tot i això, han explicat que les obres del parc i el local social no es podran inaugurar fins a la segona quinzena de gener.

La inauguració dels carrers del barri del Poble Sec es va fer ahir al matí i va tenir la presència de l'alcalde, Jaume Monné, el president de l'Associació de Veïns Poble Sec, Manuel Solís, i d'altres representants de l'entitat i responsables de les obres.

El president de l'AVV Poble Sec va expressar que "estem satisfets amb el canvi que ha experimentat el barri i que ha fet pujar la qualitat de vida dels veïns. A més a més, sabem que la gent ha quedat contenta i això és el més important". Tot i això, Solís va dir que "hem fet la recepció dels treballs però hi trobem a faltar alguns elements, com ara papereres, senyals, bancs, etc. Els obrers han dit que no ho han col·locat a causa del mal temps però que ho faran en els propers dies".

Quant a les obres del parc i el local, Solís ha dit que "la recepció de les obres tindrà lloc el dia 30 de desembre, però encara faltaran alguns aspectes, sobretot de jardineria. Per això, l'obertura oficial serà a la segona meitat de gener".

iNAUGURACIÓ DELS CARRERS DEL POBLE SEC D'OLESA

El president de l'AVV Poble Sec, Manuel Solís, l'alcalde, Jaume Monné, i un responsable de les obres passegen pel carrer de Margarida BioscaSignatura de la recepció d'obresCol·locació dels arbres al carrer de Sant PereImatge dels treballs al carrer de Sant Pere