La formació municipal de Convergència i Unió a Abrera ha aprofitat les festes de Nadal per dur a terme una recollida solidària d'aliments, d'on n'ha tret més de 200 quilograms de diversos productes, que posteriorment ha lliurat a l'organització Càritas.

En total les donacions han superat els 31 quil0grams de llegums secs; s'han rebut 21 pots de llegums cuits; 39 quilograms d'arròs; 34 de pasta; diversos litres de llet i oli; sal i sucre, així com desenes de llaunes de conserva, capses de torrons, polvorons i cereals entre els quals sumen aproximadament uns 145 quilograms d'aliments més.

La recaptació va ser realitzada des del Mercat Municipal d'Abrera per col·laboradors de CiU. Posteriorment, Mònica Torre-Marín, en nom de l'agrupació local de CiU d'Abrera, va ser l'encarregada de fer lliurament a Càritas de tots els aliments recaptats, tots donats "per moltes persones anònimes i sensibilitzades amb el treball constant que aquesta entitat realitza per tal d'ajudar els més necessitats", afirmen des de CiU, que s'han decidit a fer aquesta campanya perquè estaven "preocupats per l'increment de sol·licituds d'ajuda que famílies abrerenques demanen com a conseqüència de l'actual crisi".