Aquesta setmana, els operaris de l'empresa Moix han iniciat l'enderroc d'un edifici paradigmàtic de les construccions dels anys 50 a Montbui: l'anomenada popularment Casa dels Horrors, per la seva estètica visual i perquè està enclavada en una zona verda del poble.

Aquest edifici, ubicat al carrer de de Can Passanals de Montbui, ja és història. L'enderrocament d'aquest edifici permetrà endegar l'accés a la zona esportiva de Can Passanals -amb les seves pistes de futbol i tennis- i "guanyar més espais d'oci".L'alcalde, Teo Romero, i diferents regidors de l'equip de govern municipal van fer el seguiment de l'enderroc, que era una de les actuacions previstes en el programa de Llei de barris del municipi. El batlle assegura que amb l'enderroc "aconseguirem una millora en l'accessibilitat de la zona i també tindrem un espai de frontennis per a l'ús esportiu. Serà una millora per a una de les zones més antigues del nucli de Sant Maure".

La casa "era un símbol de l'autoconstrucció que es feia als anys 50 del segle passat. Es tracta d'una imatge d'una altra època. L'obra pública que continua havent-hi a Montbui "és important, per generar llocs de treball. Per això estem millorant les instal·lacions esportives, lúdiques, socials i culturals del nostre municipi", segons Romero.