La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Collbató està repartint un tríptic informatiu amb l'oferta esportiva disponible a partir del curs 2010-2011 vinent. De fet, aquest any el municipi ha crescut esportivament gràcies a una àmplia oferta d'activitats respecte a anys anterior.

La idea del consistori és oferir diverses activitats per a homes i dones de totes les edats, la qual cosa és possible gràcies a les persones que gestionen les diferents entitats locals i a l'esforç constant que es realitza des del consistori posant al seu abast les instal·lacions necessàries i promovent noves activitats esportives.

Enguany Collbató disposarà del nou gimnàs municipal de l'Escola Mansuet, on es practicarà minibàsquet, karate i tennis taula, entre altres esports. També s'ampliarà la disponibilitat d'espais al CEIP La Salut i a la llar d'infants l'Abellerol, on es realitzaran activitats de ball, aeròbic i gimnàstica de manteniment.

Al setembre també es posarà en funcionament l'Hotel d'Entitats, punt social d'associacions com La Taca, 4.000 peus i la Cursa de l'Alba, que organitzen activitats amb bicicleta, excursionisme, escalada, competicions de curses atlètiques, etc.

Abans de finalitzar l'any, els collbatonins disposaran de la pista poliesportiva coberta, actualment en construcció, tan necessària des de fa anys pel municipi. La tercera pista de tennis ja està en funcionament, per tal de poder federar el Club de Tennis Collbató i facilitar la competició oficial dels nostres infants. El camp de futbol entra igualment en funcionament, gràcies a l'ampliació i a l'equip de joves futbolistes que s'ha creat al municipi i que aquest proper curs competiran en la modalitat de Futbol-7, alternant les instal·lacions amb els practicants d'atletisme, una activitat cada cop més consolidada.

Des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Collbató s'encoratja a tots els veïns del municipi a practicar alguna de les moltes activitats ofertades, ja que segons el consistori "l'esport és saludable i al municipi hi tenim les magnífiques oportunitats que ofereix el nostre entorn privilegiat en referència a esports i activitat de lleure exteriors".