L'Institut Català del Sòl ha tret a la venda vuit parcel·les industrials al polígon Riera de Castellolí de Vilanova del Camí. Son dues parcel·les de 3.000 i 3.500 metres quadrats i sis parcel·les més d'entre 5.000 i 17.500 metres quadrats. Els lots s'ofereixen en règim de venda o dret a superfície. El preu de sortida s'ha fixat en 170 euros per metre quadrat per a les parcel·les petites i entre 145 i 155 euros metre quadrat per les grans. Les instàncies per participar en l'adjudicació de les parcel·les es poden presentar a l'Incasòl o bé a l'ajuntament de Vilanova fins el dia 15 del mes que ve.

L'Incasòl va presentar dies enrera un nou Pla de comercialització de prop de 80 hectàrees de sòl industrial amb la voluntat de facilitar la implantació de noves indústries arreu de Catalunya. El nou pla ofereix descomptes directes de fins al 10% en el preu final del sòl, flexibilització dels terminis de pagament, possibilitat de finançar fins el 70% del preu de la parcel·la i l´oferta de noves modalitats contractuals com el lloguer, el dret a superfície amb una durada de 50 anys o l´arrendament de la nau acabada.

A banda d´aquestes 80 hectàrees de sòl industrial en estoc, l´Incasòl disposa d´altres parcel·les urbanitzades d´alt valor estratègic ubicades en parcs tecnològics i científics, o altres en parcs empresarials amb una immillorable connexió, propers al Port i a l´aeroport de Barcelona.

A la comarca de l´Anoia, les parcel·les d´estoc que l´Incasòl ofereix per a la instal·lació d´activitats econòmiques estan concentrades al polígon de Castellolí-Can Parera. Disposa d´una excel·lent ubicació i accessibilitat i disposa de parcel·les que van del 2.600 als 11.000 metres quadrats, el preu del qual s´ha macat en 170€ per metre quadrat.