Com cada any, amb l'arribada de les Festes d'Hivern, l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha posat en marxa la campanya de recollida d'arbres de Nadal amb la instal·lació de quatres contenidors on dipositar-hi els avets que s'instal·laran en diferents punts del municipi per facilitar així el reciclatge d'un bon nombre d'arbres.

Enguany, tres d'aquests punts de recollida es troben al nucli urbà sesrovirenc, concretament al passeig de les Oliveres, al costat del Casal de la Gent Gran; al carrer de Pau Costas i a la plaça del Xic Mateu. Pel que fa al quart contenidor, aquest es troba a l'avinguda de Vallserrat, i és ubicat davant del Casal social del barri.

Els ciutadans tenen temps fins al dia 14 de gener per portar-hi els avets. De fet, són molts els veïns del poble que any rere any compren avets naturals durant les festes de Nadal, fet que comporta un excés d'arbres que es dipositen als contenidors.

L'objectiu, per tant, d'aquesta campanya promoguda pel consistori sesrovirenc és aconseguir poder reciclar un bon nombre d'arbres.