El govern de Montbui (PSC) i el grup municipal d'Esquerra s'han enfrontat aquesta darrera setmana entorn de les inauguracions de instal·lacions i els anuncis que ha fet l'Ajuntament. Socialistes i republicans han xocat per diversos temes, entre aquests, l'anunci de la licitació del refugi de la Tossa com a restaurant. ERC denuncia que el plec de condicions no va passar pel ple.

En aquest sentit, el tinent d'alcalde Sebastià Leno ha respost que "no pot passar pel ple, ja que el refugi pertany a un consorci entre l'Ajuntament i la Fundació la Tossa, i la fórmula de procés és una altra". Leno explica que "estem buscant un arrendatari que s'animi a invertir-hi i hem posat sobre la taula unes condicions molt avantatjoses".

ERC retreu al govern que "no sabem si la Fundació la Tossa té coneixement de la licitació del refugi, nosaltres ignorem si l'aigua, la llum, la totalitat de les obres, etc. ja estan llestes per a la seva utilització: el plec de condicions per fer la licitació no ha passat pel ple".

Sebastià Leno ha contestat que "actualment el refugi ja disposa de tots els serveis exceptuant el subministrament elèctric, un tema pel qual es rep subvenció i que en breu serà enllestit per part d'Endesa".