L'exalcalde del PSC d'Olesa de Montserrat, Jaume Monné, ha explicat que no es presentarà a la reelecció com a primer secretari de l'agrupació local. Monné aguantarà fins que se celebri el congrés nacional del partit la tardor vinent, que serà quan es constituiran les noves executives.

Monné assegura que aquesta decisió l'ha pres de manera "molt meditada i amb molta reflexió", i finalment ha decidit que després dels darrers resultats del partit a Olesa "és necessari que entri gent nova a l'agrupació per dinamitzar el PSC local". Per al regidor, la pèrdua de vots també és un càstig al nostre partit, que ha governat els darrers anys.

El socialista ha explicat que se sent trist per deixar la primera línia del PSC d'Olesa de Montserrat, però al mateix temps se'n va satisfet amb la tasca feta. "Des de l'any 1987 que em dedico a la política, ara toca que hi hagi un canvi, per això després del congrés nacional del PSC, a la tardor, deixaré de ser el primer secretari de l'agrupació local, fet pel qual ja no em presentaré a les properes eleccions de l'executiva local", ha assegurat Jaume Monné.

D'altra banda, Monné ha volgut deixar clar que no renuncia a la seva acta de regidor que va aconseguir en les darreres eleccions municipals per "poder ajudar i col·laborar amb el partit en tot el que em sigui possible. Col·laboraré des de la militància amb la voluntat de deixar pas a la gent jove del poble perquè s'involucri més en les accions del partit. En el futur hi haurà nous problemes i es necessiten noves solucions per tal d'afrontar-los".