L'alcalde de Vilanova del Camí, Joan Vich (PSC), ha sol·licitat a Jordi Moltó (CiU), delegat del Govern a la Catalunya central, que el municipi formi part de la Taula Estratègica de l'Aeroport Corporatiu d'Igualada-Òdena.

Vich va enviar a Moltó un ofici que expressa la voluntat de l'Ajuntament d'estar present en aquest organisme, que ha de servir per plantejar el futur de la infraestructura. Vich creu que, per "proximitat, afectació i implicació en el projecte", els vilanovins hi han d'estar presents. També ha contactat amb els alcaldes d'Òdena, Igualada, la Pobla de Claramunt, amb el president del Consell Comarcal i els presidents de la Unió Empresarial de l'Anoia i la delegació anoienca de la Cambra de Comerç.

La Taula Estratègica per a l'Aeroport d'Igualada-Òdena va quedar formalment constituïda el 4 d'octubre passat. La taula es reunirà periòdicament una vegada el mes i estarà coordinada pel delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó.

L'objectiu és impulsar de manera imminent aquest projecte, que ha de convertir l'aeròdrom d'Igualada-Òdena en aeroport corporatiu. Es crearan grups de treball específics i es faran accions de promoció, i se seguirà un full de ruta per tal que l'actual infraestructura pugui esdevenir un aeroport corporatiu.