Segueix-nos a les xarxes socials:

Pares de la suprimida escola bressol la Ginesta reclamen poder tornar a triar centre

Diuen que s'ha "incomplert" la promesa de traslladar l'equip docent a la nova llar d'infants que els han assignat, l'Espígol, que es reobre enguany

Pares de la suprimida escola bressol la Ginesta reclamen poder tornar a triar centrearxiu/aJUNTAMENT DE martorell

Els pares i mares que tenien els fills a l'escola bressol municipal la Ginesta, que ha quedat suprimida de cara al proper curs, reclamen poder tornar a escollir a quin centre volen portar els nens i nenes a partir del setembre. Els afectats argumenten que amb l'anunci del tancament, del qual l'Ajuntament ja els va informar a principi d'aquest any, "l'alcalde ens va donar a entendre que el proper curs tots, inclòs l'equip pedagògic de la Ginesta, anàvem a la nova escola bressol l'Espígol", que aquest proper curs tornarà a obrir les seves portes.

Segons el col.lectiu de pares i mares, l'Ajuntament els va comunicar en aquell moment que "teníem preferència per escollir per als nostres fills qualsevol escola bressol municipal d'Igualada en cas que no volguéssim anar a la nova escola l'Espígol. Nosaltres vam inscriure els nostres infants a l'Espígol perquè confiàvem que hi hauria el mateix equip tal com ens havia dit l'alcalde". Ara, però, afirmen que la situació no és la que se'ls havia promès.

Prem per veure més contingut per a tu