Segueix-nos a les xarxes socials:

ICV denuncia que CiU permet que Sorea guanyi 1,9 milions més del previst

La formació ecosocialista ha encarregat un estudi econòmic que demostraria tracte de favor a l'empresa

ICV denuncia que CiU permet que Sorea guanyi 1,9 milions més del previstICV

Segons un estudi realitzat per un economista independent sol·licitat per ICV Martorell, el retard en l'execució de les tres inversions previstes en contracte per la concessionària Sorea representaria a aquesta empresa un guany d'1.997.925 euros fins a l'any 2029, uns 133.195 euros anuals.

Aquest estudi s'ha incorporat a la demanda presentada per aquest partit al jutjat contenciós administratiu per tal de documentar-la i demostrar l'existència d'un incompliment contractista, la inexistència de raons d'interès públic per la modificació del contracte entre la companyia de serveis i l'Ajuntament i, finalment, per la generació d'uns beneficis que recauen exclusivament a la concessionària.

Per a Jose Simón, portaveu d'ICV, "la nostra demanda és l'única oportunitat que tenim a Martorell per recuperar la gestió pública de l'aigua, amb una feina perseverant des de fa 6 anys, malgrat alguns grups venen que volen remunicipalitzar el servei. Volem la rescissió del contracte amb la companyia sense indemitzar-la"

Prem per veure més contingut per a tu