Segueix-nos a les xarxes socials:

Restauradors d'Igualada impulsen un festival de tendències gastronòmiques

El certamen, que se celebrarà el 27 de juny, pretén posar en relleu l'activitat culinària de la ciutat

Restauradors d'Igualada impulsen un festival de tendències gastronòmiquesmar martí/acn

Igualada estrenarà el 27 de juny un festival de tendències gastronòmiques. L'associació igualadina Vadefoodies -formada per diversos restauradors de la ciutat- n'és l'impulsora amb l'objectiu d'"activar la vida gastronòmica" a la capital anoienca i "aportar als ciutadans totes les tendències gastronòmiques que circulen per Barcelona, Madrid, Londres i Nova York", segons va explicar el president de l'entitat, Joan Fontanella.

Entre les temàtiques que es tractaran destaca el veganisme, el vegetarianisme, l'streetfood, la dieta del paleolític, el rawfood i el foodporn. El festival es complementarà amb activitats culturals com la música i el teatre. El festival Vadefoodies neix a partir d'un grup de petits propietaris del món de la restauració que tenien la idea de promoure l'activitat gastronòmica a Igualada. Fontanella subratllava ahir que a la capital de l'Anoia hi ha "una base gastronòmica molt important, però que està poc treballada i no es divulga prou". Per això, ha dit, l'objectiu principal del certamen és "activar la vida gastronòmica" a la ciutat. A més, els organitzadors volen que els igualadins puguin conèixer de primera mà les novetats internacionals sense haver-se de desplaçar de la ciutat.

Prem per veure més contingut per a tu