Segueix-nos a les xarxes socials:

Esparreguera posa en relació cinquanta empresaris locals

El Cercle d'Iniciatives Empresarials organitza una primera trobada

Esparreguera posa en relació cinquanta empresaris localslaura guevara

Una cinquantena d'empresaris van participar dijous al vespre a la primera trobada organitzada pel Cercle d'Iniciatives Empresarials d'Esparreguera (CIEE) per impulsar el coneixement i la relació entre empreses de la zona. Amb el lema "Generació d'idees, innovació i èxit", es van presentar les estratègies de tres empreses capdavanteres lligades al municipi i dedicades al sector de la gastronomia i la restauració: Caviaroli, Vila Viniteca i Ca n'Estruc.

La presidenta de l'associació, Isabel Torres, explica que el seu objectiu és "oferir accions i activitats de valor per a les empreses i fer xarxa per proporcionar contactes que puguin esdevenir oportunitats de treball". El CIEE es va crear el 2011 i actualment té 50 empreses associades. "La intenció és se-guir creixent i arribar als municipis de l'entorn per aconseguir nous socis de la zona del Baix Llobregat Nord", apunta Torres.

L'acte va començar amb una visita a les instal·lacions de Ca n'Estruc, una finca arrelada al món del vi des del 1548, on es cultiven 22 ha i s'elaboren vins, com l'Idoia i L'Equilibrista, que es venen a més de 60 països de tot el món. Per a Cisco Martí, de Ca n'Estruc, "produir és molt fàcil, però l'important és vendre i que et reconeguin el que fas; el valor te'l dóna el consumidor, i cal saber-hi arribar".

Prem per veure més contingut per a tu