Segueix-nos a les xarxes socials:

Martorell vincula l'hospital als estudis de salut de Manresa

El rector de la UCC-UVic i l'alcalde han signat un conveni de col·laboració

Martorell vincula l'hospital als estudis de salut de Manresaajuntament de martorell

L'hospital de Sant Joan de Déu de Martorell serà també un centre universitari després de vincular-se al projecte de la Universitat de la Catalunya Central-UVic. La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell i la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) han signat un nou conveni que permetrà als alumnes dels graus en Infermeria, Fisioteràpia, Logopèdia i Podologia realitzar les seves pràctiques en les àrees docents, sanitària i d'investigació del centre sanitari.

El conveni el va subscriure ahir l'alcalde de Martorell i president del Patronat de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, Xavier Fonollosa, i el rector de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, Jordi Montaña. En l'acte de signatura del conveni hi van assistir, també, el director-gerent de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, Manuel Álvarez; la degana de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa, Carlota Riera, i el cap de planificació i processos de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu.

Aquest conveni permet a l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell que es converteixi en hospital associat universitari. Fonollosa ha assegurat que "té tres aspectes positius: el primer, que l'hospital serà associat a la universitat; el segon, les sinergies que hi ha entre les dues institucions dins el món de la salut, el coneixement i la recerca i, el tercer, és que aquest conveni farà que molts estudiants de Martorell tinguin com a prioritat aquesta universitat".

Prem per veure més contingut per a tu