Segueix-nos a les xarxes socials:

Olesa detecta un grup que enreda gent gran dient que són de teleassistència

En les darreres setmanes s'han detectat diversos intents d'estafa arreu del municipi

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha alertat la gent gran de la població que s'ha detectat un grup organitzat que es dedica a intentar estafar persones d'avançada edat fent-se passar per treballadors del Servei de Teleassistència. Amb aquests arguments aconsegueixen accedir a les llars de les persones grans i demanar una quantitat econòmica per una revisió fictícia de l'aparell.

Aquests dies s'han detectat intents d'estafes a persones usuàries del Servei Local de Teleassistència, que l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat presta en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

El Servei Local de Teleassistència col·labora amb els Mossos d'Esquadra i immediatament s'ha activat el protocol d'intent d'estafa, tant a Olesa de Montserrat com en poblacions veïnes, per efectuar una vigilància i seguiment en profunditat.

La gent gran ha de saber que els professionals del servei sempre van acreditats; i que per rebre el servei, excepte en el cas d'emergència, es truca prèviament, per recordar l'hora i el dia en què es farà la visita.

Prem per veure més contingut per a tu