Segueix-nos a les xarxes socials:

Olesa ajuda a l'estiu les famílies amb fills que reben beques menjador

L'Ajuntament allarga la dotació per aliments uns mesos més per garantir la cobertura durant tot l'any

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha ampliat durant l'època de vacances escolars les dotacions per adquirir aliments a aquelles famílies amb infants que durant el curs disposen de beques menjadors. La finalitat és garantir que tots els infants que gaudeixen d'aquest servei a l'escola puguin tenir una alimentació equilibrada també durant les vacances.

Segons ha destacat la tècnica de Serveis Socials, Margarita Ruiz, la quantitat que es destina a les famílies amb fills, sobretot de primera infància, s'incrementa cada estiu, ja sigui per les dotacions municipals o a través del Programa ProInfància o a través de Creu Roja.

Els encarregats de decidir quines famílies poden adherir-se als diferents programes d'aliments són els tècnics de serveis socials en base a una sèrie de requisits generals de situació econòmica i social. A partir d'aquí, en funció de la situació de la persona, prescriuen una determinada ajuda. També s'encarreguen de fer-ne el seguiment per garantir que es fa un bon ús de la subvenció.

Beques des de l'inici de curs

Aquest curs que ve, com a novetat, les beques menjador s'activaran des del primer dia de curs i també per als alumnes de P-3 que en siguin beneficiaris. Una mesura per combatre la mala alimentació.

Prem per veure més contingut per a tu