Segueix-nos a les xarxes socials:

L'alimentació en cinc països, en una exposició a Vilanova del Camí

La mostra, que ja s'havia pogut veure el juliol, només serà oberta fins aquest diumenge

L'alimentació en cinc països, en una exposició a Vilanova del Camíaj vilanova

Avui s'inaugura al vestíbul del Rovy de Vilanova del Camí l'exposició itinerant "Colors d'Europa", que han preparat des de l'Associació de Germanor vilanovina. Sota el títol "Alimentació i nutrició en tots els seus aspectes", aquesta mostra fotogràfica vol servir per conèixer una mica més les realitats culturals i gastronòmiques de cinc ciutats europees, que són Vilanova del Camí i els seus agermanats: Amilly, de França, i Calcinaia, d'Itàlia; i de dues més que hi estan estretament vinculades, Noves, de França, i Nordwalde, d'Alemanya. La mostra ja es va presentar el juliol.

Les fotografies mostren un seguit de plats tradicionals de cada país, àpats que se serveixen durant les festes populars o diades especials, però també plats típics i productes respectuosos amb el medi ambient.

En total són un centenar de fotografies, vint de cada població. Pel que fa a Vilanova del Camí les persones que han aportat les fotos són: Joan Costa, Julia Escalante, Ingrid Fernández, Vicenç González, Esmeralda Morreres, Lluís Prat i Pere Sala.

La inauguració es farà avui a les 6 de la tarda al vestíbul del Rovy espai cultural de Vilanova. Els impulsors d'aquesta iniciativa, l'italià Paolo Ferreti i els membres de l'Associació Fotogràfica de Calcinaia, seran a l'espai de la mostra dissabte al matí per explicar la proposta. L'exposició es podrà visitar únicament divendres, dissabte i diumenge, perquè dilluns torna cap a Itàlia.

Prem per veure més contingut per a tu