Segueix-nos a les xarxes socials:

El banc de sang fa la seva marató a Igualada

La cita és per al 24 de setembre i s'espera superar les més de 600 donacions de l'any passat

Igualada es prepara per acollir una marató de sang el proper 24 de setembre, com és habitual amb la col·laboració d'entitats locals. L'acapte de sang es farà a l'Ateneu, de 10 a 22h. La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST), té la implicació de l'Ajuntament d'Igualada, MIPS Fundació Privada, l'Ateneu Igualadí i l'Associació de Donants de Sang de l'Anoia.

La marató supera any rere any les expectatives fixades. L'any passat 649 persones van acudir a la marató. La d'Igualada és una de les maratons de sang referents a escala de Catalunya, segons fonts del Banc de Sang i Teixits. Les mateixes fonts expliquen que, "amb l'èxit que es va obtenir en la darrera edició, traslladant la marató al Teatre de l'Ateneu, enguany s'ampliaran novament els mitjans per evitar cues i facilitar la donació".

La marató vol convertir la donació de sang en una gran jornada festiva. Per això hi participen entitats, institucions, empreses i particulars que donen suport i s'impliquen organitzant un se-guit d'activitats lúdiques durant tota la jornada. Al llarg d'aquests dies s'està implicant el teixit associatiu i empresarial dels municipis i rodalia, expliquen des de l'entitat organitzadora.

A més a més, amb les etiquetes #MSangIgualada i #Sigueselprotagonista també es fa una mobilització a través de les xarxes socials, amb la intenció, que "els igualadins i igualadines segueixin sent els verdaders protagonistes".

Prem per veure més contingut per a tu