Segueix-nos a les xarxes socials:

Masquefa reconeix un policia que va actuar sense estar de servei

L'Ajuntament de Masquefa ha reconegut aquesta setmana l'agent de la Policia Local Mario Patus, que va socórrer els ferits d'un greu accident tot i que estava fora de servei. Els fets van tenir lloc el mes d'agost a la carretera B-224, entre Piera i Martorell.

L'agent va ser el primer a accedir al lloc de l'accident i fins a l'arribada a la zona dels efectius sanitaris i policials (bombers, ambulàncies i Mossos d'Esquadra) "va coordinar el trànsit, i així va reduir dràsticament el risc d'un major prejudici per als accidentats", segons han explicat fonts de l'Ajuntament.

Mario Patus, acompanyat pel cap de la Policia Local i per membres del cos, va ser rebut a principi d'aquesta setmana al despatx d'alcaldia per Xavier Boquete i regidors del consistori. L'alcalde va assegurar que "és molt important reconèixer la feina d'una persona que, estant fora de servei, va ser capaç d'actuar amb serenitat, rigor, professionalitat i solidaritat en una situació de màxim risc i perill. Actituds com aquesta envers la gent cal premiar-les". En aquest sentit, l'Ajuntament també es va refermar "en la plena i absoluta confiança en el cos de la Policia Local de Masquefa i en els seus agents en la tasca diària que duen a terme".

Prem per veure més contingut per a tu