Segueix-nos a les xarxes socials:

Montbui obre un procés participatiu per millorar els parcs municipals

Montbui obre un procés participatiu per millorar els parcs municipals

L'objectiu d'aquesta acció participativa, segons han explicat fonts del mateix ajuntmanet «és conèixer el parer dels ciutadans a l'hora de prioritzar una de les propostes que estudia l'equip de govern montbuienc en l'àmbit de la millora de parcs».

Per poder participar i votar les propostes cal estar empadronat a Montbui. El procés s'obre als joves més grans de 16 anys. En aquest moment, el govern ha elaborat tres opcions per triar l'acció a prioritzar: la remodelació de la plaça Finisterre, la millora i adequació del parc de Verge de la Vila, i el projecte plaça de la Sort al nucli antic.

Pel que fa a la remodelació de la plaça Finisterre, un parc ubicat a tocar de la llera del riu Anoia, el projecte que s'ha proposat assenyala que es repararien i pintarien els jocs existents; es tancaria l'àmbit del parc amb tanca metàl·lica de colors, i es conservarien els bancs de formigó ja existents però també se'n posarien de nous; s'instal·laria un paviment continu de cautxú de color en el joc existent d'escalada, i s'afegiria sorra a la resta del parc, es posaria un tobogan nou i es renovaria l'enllumenat.

Quant a l'adequació del parc de Verge de la Vila, que és al barri de La Ponderosa, es repararien i pintarien els jocs existents, es tancaria l'àmbit del parc amb tanca de fusta, es col·locarien unes travesses de fusta per fer una jardinera, es finalitzaria la vorera, s'afegiria sorra a tot el parc i es renovaria l'enllumenat.

I finalment, pel que fa al projecte de la plaça de la Sort del nucli antic, es pintarien els gronxadors, s'extraurien les travesses de fusta i es posaria nova vorada per a la petanca, i el parc infantil es tancaria amb una tanca metàl·lica de colors.

Prem per veure més contingut per a tu