Mor el conductor d’un turisme en un accident a la C-25 a Sant Pere Sallavinera

Amb aquesta víctima, són 43 les persones mortes en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya (dades provisionals)

Mor el conductor d’un turisme en un accident a la C-25 a Sant Pere Sallavinera

Redacció

Redacció

El conductor d'un turisme ha mort aquesta tarda de dissabte en un accident de trànsit al punt quilomètric 108 de la C-25 al terme municipal de Sant Pere Sallavinera (Anoia). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 16.48 h.

Per causes que encara s’estan investigant, el turisme ha sortit de la via i a causa de l’accident, ha mort el conductor i únic ocupant del vehicle.

En l’accident hi han treballat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). 

La C-25 està tallada en sentit Manresa i es fan desviaments per la sortida de Calaf.

Amb aquesta víctima, són 43 les persones mortes en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya (dades provisionals).

Aquest és el segon accident greu que la carretera C-25 ha patit en les últimes 24 hores, després que un motorista resultes ferit aquest divendres en un accident amb un camió a Sallent (Bages). Ambdós vehicles van xocar al punt quilomètric 144 de la carretera a les 20.16 hores. Després de ser atès al lloc dels fets, el Sistema d'Emergències Mèdiques va evacuar amb helicòpter el motorista a la Mútua de Terrassa. Segons els serveis d'emergències, el seu pronòstic és crític.