Segueix-nos a les xarxes socials:

Disseny=igualada demana obres al món dels grafisme per fer una acció de solidaritat amb els refugiats

Al finalitzar la campanya es farà un crowdfounding on es podrà reservar el llibre resultant

Disseny=igualada demana obres al món dels grafisme per fer una acció de solidaritat amb els refugiatsDisseny=Igualada

El grup Disseny=Igualada ha creat el Projecte Refugi, que és una porposta de recollir material gràfic de diferents autors, bé siguin il·lustracions, grafismes o fotografies en format cartell, que tracti sobre la problemàtica dels refugiats. Amb aquesta material, prèviament seleccions, es vol fer una exposició al Portal del Llevador d´Igualada, on es podran adquirir postals de les obres i el llibre, a mode de catàleg de l´exposició solidària. Tot plegat serà una realitat coincidint amb la diada de Sant Jordi. Tots els fons recaptats, segons ha explicat l'entitat, aniran destinats a Creu Roja Anoia en suport a la seva tasca d´acollida de refugiats.

L´Associació professional del sector del disseny d´Igualada estrena una línia d´activitats solidàries anomenada Gràfica Activa amb Projecte Refugi, una iniciativa per recaptar fons i conscienciar sobre el drama dels refugiats Projecte Refugi és la primera iniciativa de la nova línia de disseny=igualada, anomenada Gràfica Activa que neix amb la voluntat de generar activitats amb finalitat solidàries.

disseny=igualada fa una crida a tots els professionals del sector del disseny gràfic, la fotografia i la il·lustració per convidar-los a participar i enviar una obra tenint com a motiu el drama dels refugiats. Les obres es poden enviar a través del web www.dissenyigualada.com/graficaactiva, o bé enviant un email amb les dades personals, adjuntant l´obra a: info@dissenyigualada.com. Hi ha temps fins el 30 de gener de 2017.

En finalitzar el període de recepció d´obres, s´obrirà una campanya de crowdfounding on es podrà fer les reserves del llibre i les postals: d´aquesta manera, s´iniciarà la recaptació de fons per la causa. Des de disseny=igualada reivindiquem la capacitat, la presència i la importància del nostre ofici per col·laborar amb les accions humanitàries iniciades arreu del territori. Com a professionals del sector gràfic tenim la capacitat de pensar i il·lustrar les injustícies, en un exercici de consciència, comunicació i narració a través de les imatges. La creació d´aquesta campanya il·lustrativa en relació a aquest conflicte té la finalitat de donar suport a entitats humanitàries que col·laboren directament amb els refugiats.

Prem per veure més contingut per a tu