Segueix-nos a les xarxes socials:

Tretze centres educatius de l'Anoia i més de 1000 alumnes participen al premi Sambori d'Òmnium

Vilanova i la Geltrú acollirà l'acte de lliurament de premis el proper 23 de març

Tretze centres educatius de l'Anoia i més de 1000 alumnes participen al premi Sambori d'ÒmniumÒMNIUM

L'onzena edició del Premi Sambori Òmnium comptarà engunay amb la participació de 13 centres educatius d'Igualada, Santa Margarida de Montbui, Piera, la Pobla de Claramunt i Jorba, dues esscoles més que l'any passat. En total, doncs, han estat un miler d'alumnes de l'Anoia, de primer de primària a segon de batxillerat, els que han participat al Premi. En total, a la demarcació Penedès-Garraf-Anoia, hi han participat més de dos milers alumnes, 850 de l´Alt Penedès, 1.000 de l´Anoia, 90 del Garraf i 130 del Baix Penedès, dels quals s´han seleccionat 120 obres de narrativa que seran valorades pel jurat. Òmnium ha donat a conèixer ahir les dades definitives de participació.

El Premi Sambori Òmnium és un premi de narrativa en català dirigit als centres educatiu de tots els Països Catalans i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l´ús del català dins de l´àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres. La darrera edició, el 2016, va comptar amb 44.000 participants a Catalunya i 130.000 alumnes, en el total dels Països Catalans.

Vilanova i la Geltrú acollirà l'acte de lliurament

Els guanyadors de la demarcació Penedès - Garraf - Anoia es coneixeran el dijous 23 de març, a l'acte de lliurament dels onzens Premis Sambori que es farà a les 7 de la tarda al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú. Els alumnes participants, les seves famílies, els centres educatius i tota aquella gent que ho vulgui podran assistir a l'acte.

Prem per veure més contingut per a tu