Segueix-nos a les xarxes socials:

Música, art i infants d'Igualada i Vilanova triomfen en la 14a Cantata Escolar

Més de 3.300 persones han omplert el Pavelló de les Comes per gaudir de l'espectacle que oferien els alumnes de 4t de primària

Cantata Escolar d'Igualada

26

La recepta per aconseguir l´èxit de públic de qualsevol esdeveniment és ser capaç de fer-hi venir les famílies. S'ha demostrat en la 14ena Cantata Escolar que, com cada any protagonitzen els nens de 4t curs de primària de les escoles d´Igualada i Vilanova del Camí, i que ha reunit 3335 assistents, entre públic i artistes, al Pavelló de les Comes d´Igualada. L´espectacle ha consistit en una narració sobre les bruixes anomenada "Les veus misterioses" i les cançons interpretades pels alumnes.

La Cantata Escolar va sorgir com a idea del claustre de professors de l´Escola Municipal de Música de la capital de l´Anoia, quan van decidir que havien d´expandir el seu àmbit d´activitats i ensenyament més enllà dels alumnes que anaven al centre. Així, van crear un projecte amb totes les escoles de primària dels municipis d´Igualada i Vilanova del Camí per organitzar, una vegada l´any, una cantata que la interpretessin els alumnes de 4t curs. "Ens calia sortir al carrer", assegura Maria Queralt Martí, directora de l´Escola de Música.

This browser does not support the video element.

14a Cantata Escola d'Igualada

Amb el temps, van afegir, també, la branca artística. Així, l´espectacle ha incorporat en els últims anys una narració teatralitzada que interpreten els alumnes de l´Escola Municipal de Teatre La Tarima.

Prem per veure més contingut per a tu