Igualada s'apropa a la millor gastronomia amb el Vadefoodies
El Museu de la Pell d'Igualada és ahir i avui l'escenari del Vadefoodies, un certamen que combina xerrades sobre les darreres tendències gastronòmiques de mig món amb showcookings en directe, en què es poden tastar aquests grans plats i escoltar bona música. En aquesta edició els seus objectius principals són, d'un banda, reivindicar i donar a conèixer l'excel·lent gastronomia de casa nostra i, de l'altra, mostrar les millors tendències culinàries d'arreu del món. Un dels plats forts de la jornada d'avui té a veure amb el futur de la gastronomia d'Igualada, amb una taula rodona amb el cuiner David Andrés, que també farà un showcooking per mostrar al públic la cuina d'avantguarda.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Anoia
-
Un debat a Igualada mostra pessimisme sobre l’ús del català entre els joves
-
Els Moixiganguers d’Igualada expliquen els castells des de dins en una xerrada d’AUGA
-
L’Ajuntament dona la benvinguda a la primera vilanovina de l’any: Azahara Curras Almeida
-
El modernisme va impregnar Igualada en tots els sentits
Comentaris
Veure comentaris