Segueix-nos a les xarxes socials:

ALERTA | Afectació del trànsit per la Igualada Urban Running Night Show

Consulta quins carrers i a quines hores quedaran tallats per la prova de dissabte

ALERTA | Afectació del trànsit per la Igualada Urban Running Night ShowArxiu particular

La capital de l'Anoia acull dissabte l’Igualada Urban Running Night Show, una prova que afectarà la mobilitat, especialment entorn la plaça Cal Font, el Passeig Verdaguer, les Rambles i el nucli històric, i la Policia Local d’Igualada recomana abstenir-se de circular amb vehicle particular per la meitat sud de la ciutat durant la tarda i fins la mitjanit. A més, hi haurà prohibicions d'estacionament en forces vials.

A partir de les 16 h, les alteracions es reduiran a l’àrea delimitada pel Passeig Verdaguer, el c/ Òdena, i la Pl. Cal Font però, a partir de les 18 h, aquestes restriccions s’ampliaran a l’àrea compresa entre el Pg. Verdaguer, l’Av. Pau Casals, l’Av. Caresmar, el c/ de la Soledat, la Pl. del Rei, el Pg. de les Cabres, la Pl. de la Creu, tot el nucli històric, les Rambles, el c/ Santa Caterina, novament el Pg. Verdaguer, el c/Òdena i, finalment, la Pl. Cal Font. Les afectacions en detall es poden consultar AQUí.

El servei de bus urbà es veurà igualment afectat en els seus recorreguts i horaris habituals. A partir de les 23h, aproximadament, es preveu recuperar progressivament la normalitat.

  • Cal Font i entorn (a partir de les 16h): proves infantils i familiars, afectant c/ Òdena, c/ Aurora, c/ Galícia, c/ Dansa i c/ de la Vida.
  • Meitat Sud d'Igualada (a partir de les 18h): curses de 5km i de 10km, afectant Pg. Verdaguer i carrers transversals, Av. Pau Casals, Av. Caresmar, c/ Soledat, Pl. del Rei, c/ Concepció, Pg. de les Cabres, c/ Sta. Anna, Pl. de la Creu, c/ Sant Sebastià, c/ Sant Bartomeu, c/ Santa Maria, Pl. Ajuntament, c/ Born, Pl. del Pilar, c/ Sant Cristòfol, c/ Sant Jordi, Rbla. Sant Isidre, Rbla. Nova, c/ Santa Caterina, Pl. Catalunya, Pg. Verdaguer Sud, c/ Òdena, c/ Aurora i Pl. Cal Font.
Prem per veure més contingut per a tu