Segueix-nos a les xarxes socials:

Ferit crític un noi de 13 anys atropellat per un conductor que fuig, a Igualada

Ferit crític un noi de 13 anys atropellat per un conductor que fuig, a Igualadatwitter/ferriol egea

Un noi de 13 anys va haver de ser ingressat ahir a la tarda al centre sanitari de Parc Taulí de Sabadell en estat crític després que va ser atropellat a la carretera de Valls d'Igualada mentre anava en bicicleta. El conductor de vehicle va fugir.

Segons el SEM, el noi circulava amb bicicleta i sense casc pel pont que comunica Igualada amb Santa Margarida de Montbui quan va ser envestit per un vehicle. El conductor hauria fugit sense ajudar la víctima, per la qual cosa Policia Local i Mossos en van iniciar la recerca.

L'accident va tenir lloc cap a les 7 de la tarda, i com a conseqüència de la caiguda, el noi va haver de ser traslladat amb l'helicòpter del SEM a l'hospital vallesà, sense que se sabessin més detalls sobre la seva evolució en el moment de tancar l'edició d'aquest diari. Fins al lloc dels fets es van desplaçar tres ambulàncies i l'helicòpter del SEM que va evacuar el menor a l'hospital.

El pont en qüestió és força transitat perquè es tracta d'una via de connexió entre els dos municipis anoiencs, si bé no és un punt problemàtic pel que fa als accidents, segons fonts municipals.

Prem per veure més contingut per a tu