Segueix-nos a les xarxes socials:

Masquefa prepara la Festa del Raïm per al 15 i 16 de setembre

Masquefa prepara la Festa del Raïm per al 15 i 16 de setembreajuntament de masquefa

Masquefa viurà una nova edició de la Festa del Raïm el cap de setmana del 15 i 16 de setembre, que enguany presentarà algunes novetats, des d'uns cavallets i roda de fira ecològics fins a una exposició de carbasses, una hora del conte teatralitzada, una gimcana, o tallers de maquillatge artístic.

Amb aquesta festa, Masquefa vol rememorar els seus orígens vinculats amb la vinya, el camp i els productes de la terra. Per això, un dels grans reclams tornarà a ser la Fira de Tastets de vins i caves, restauració, embotits i pastisseria, en què cellers, restauradors i pastissers oferiran els seus productes.

La festa té un programa d'activitats des de les 11 del matí fins a les 3 de la tarda, i de 2/4 de 6 a les 12 de la nit, amb exposicions d'artistes locals, o mostres diverses, com l'elaboració d'aiguardents i destil·lats amb una fassina, oficis antics, actuacions musicals, o el tradicional concurs de tastavins.

El dia fort es preveu dissabte, en què es farà la popular cercavila amb carros i cavalls d'Antonio Malet, que mostrarà com es transportava el vi antigament, o la trepitjada popular de raïm, a la plaça Josep Maria Vila.

Diumenge, la festa s'acabarà a la tarda amb l'actuació de The Sey Sister, en el marc del programa Masquefa sona bé. Divendres s'haurà inaugurat una exposició dels alumnes que han participat al curs de fotografia.

Prem per veure més contingut per a tu