Segueix-nos a les xarxes socials:

El Dia Internacional de la Gent Gran aplega 450 persones a Igualada

Onze municipis i cinc entitats han participat en l'acte del Consell de la Gent Gran de l'Anoia

L'escola Pia d'Igualada ha estat la seu que enguany ha acollit la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran a l'Anoia.

La jornada va estar promoguda per l'entitat Consell de la Gent Gran de l'Anoia, vinculada al Consell Comarcal des de fa 9 anys i que dinamitza la societat des de la participació per a totes les persones usuàries i de les entitats de serveis socials.

En els parlaments que van tenir lloc abans del dinar que es va celebrar amb motiu d'aquesta diada hi van participar el president del Consell Comarcal, Xavier Boquete; l'alcalde d'Igualada, Marc Castells; la regidora d'Acció Social i Igualtat, Carme Riera; el segon tinent d'alcalde, Ramon Bacardit, i el vicepresident del Consell de la Gent Gran de l'Anoia, Enric Senserich.

Van destacar el caràcter festiu i de retrobament de la data, la fortalesa d'una generació que ha sabut avançar, treballar, lluitar i enfrontar-se als durs anys d'una postguerra, i es va anunciar que es busca nou poble per acollir l'any vinent una trobada que busca rodar pel territori anoienc.

La diada també va estar composta un concert de l'Agrupació Folklòrica Igualadina, una visita al claustre de l'Escola Pia i la seva església, i un dinar dels associats i acompanyants.

Els grups de participants en la jornada van ser vilatans d'Òdena, Piera, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, Igualada, Jorba, Masquefa, el Bruc, Cabrera d'Anoia, Capellades i els Hostalets de Pierola.

En la celebració, també hi van assistir persones de diferents entitats, com els participants de Montserrat Parc, Bruc Residencial, CCOO, FAP, Associació Gent Gran d'Igualada.

Prem per veure més contingut per a tu