Segueix-nos a les xarxes socials:

La Diputació fa un catàleg d'urbanitzacions del Baix Llobregat amb dèficits

La Diputació de Barcelona realitzarà els treballs de catalogació de les urbanitzacions amb dèficits urbanístics del Baix Llobregat, una eina destinada a oferir als municipis informació completa i actualitzada de totes les urbanitzacions que no han completat satisfactòriament els requisits físics i jurídics per assolir la seva plena normalitat.

El catàleg s'elaborarà en el decurs del primer semestre del 2019 per part d'una empresa especialitzada a partir d'informacions i dades procedents de l'Àrea Metropolitana de Barcelona dels municipis de la comarca adscrits a aquesta institució, així com a partir del coneixement i les aportacions dels ajuntaments.

El diputat Josep Mut ha explicat que la Diputació de Barcelona dona suport als ens locals amb aquest treball, i n'ha justificat la necessitat perquè, tot i que fa anys que estan construïdes, encara n'hi ha moltes amb problemes per resoldre i amb una complexitat alta. La Diputació té un pla d'ajuts per a urbanitzacions el 2019, sobretot adreçat a mesures de protecció en tema d'incendis.

Prem per veure més contingut per a tu