Segueix-nos a les xarxes socials:

Olesa anuncia l'estrena dels vestidors de la piscina per al juny

Les obres han fet tenir tancada la piscina d'hivern, i el dia 16 de juny s'obrirà la temporada de bany

Olesa anuncia l'estrena dels vestidors de la piscina per al junyajuntament d'olesa

La piscina municipal d'estiu d'Olesa obrirà les portes el proper 16 de juny amb una jornada de portes obertes. Els usuaris de l'equipament podran accedir-hi ja pel nou accés que s'ha construït, a diferència de l'any passat, que a causa de les obres del nou edifici de vestidors es va haver d'habilitar un accés lateral provisional. Amb l'obertura de la piscina municipal d'estiu també s'estrenaran els nous vestidors i dutxes de l'equipament. Paral·lelament al funcionament de la piscina d'estiu, es continuaran fent treballs al recinte, per deixar totalment enllestida l'obra del nou edifici de vestidors i per obrir la piscina coberta municipal a l'inici habitual de la temporada.

Després dels entrebancs que mesos enrere van tenir les obres de l'edifici de vestidors de la piscina coberta (que van obligar l'Ajuntament a rescindir el contracte amb la primera empresa adjudicatària pels incompliments en els terminis), els treballs estan en una fase final, pel que fa a la preparació de la temporada d'estiu. Un dels espais que s'ha renovat completament és l'accés a les dues piscines, que estarà enllestit per a l'obertura de la piscina d'estiu, el 16 de juny. També estaran enllestits els nous vestidors i les noves dutxes de l'equipament.

Ara fa un parell de setmanes es va donar per finalitzat el gruix de l'obra i es van començar a retirar les oficines d'obra, contenidors, materials i maquinària per tal d'adequar els espais i l'entorn.

A hores d'ara s'està acabant d'instal·lar la fusteria d'alumini, instal·lacions interiors, i s'estan realitzant proves de maquinària i altres petites feines.

Prem per veure més contingut per a tu