Segueix-nos a les xarxes socials:

Vallbona ja té a punt el programa d'actes de la festa major d'enguany

Vallbona d'Anoia celebrarà durant dos dies del darrer cap de setmana d'agost la festa major en honor al seu patró Sant Bartomeu.

Els actes començaran el divendres 23, a partir de les 6 de la tarda, amb la campanya de Donació de sang. Es farà fins a les 9 del vespre. L'animació infanti i juvenil començarà a partir de 2/4 de 7 de la tarda, a la plaça, amb DeParranda!. Després tindrà lloc un berenar popular per a petits i grans al mateix lloc, a partir de 2/4 de 8 del vespre, i des de les 9 fins a mitjanit, bany nocturn a l'equipament municipal amb la Piscina Nit.

L'endemà, dissabte, diada del municipi, la missa en honor a Sant Bartomeu tindrà lloc a les 11 del migdia amb la participació de la Coral Ara i Aquí, que oferirà els goigs de Sant Bartomeu. El programa continuarà a la tarda, amb la festa de l'Escuma i la col·laboració del grup d'esplai El Cau.

El sopar popular amenitzat amb música es farà a la plaça i començarà a dos quarts de 10 del vespre. La festa continuarà amb música en viu a partir de les 11 de la nit. El restaurant Cal Saumell serà l'encarregat de cuinar el sopar del dissabte, que constarà de salmorejo de primer, llom a la sal amb salsa de poma i hummus acompanyat de focaccia de segon i gelat per postres. L'àpat tindrà un preu de 5 euros per persona, i caldrà inscriure's prèviament.

Prem per veure més contingut per a tu