Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ajuntament de la Torre de Claramunt rep en donació dos domassos del municipi

L'Ajuntament de la Torre de Claramunt rep en donació dos domassos del municipiajuntament de la torre de claramunt

En el marc de la Festa Major de Vilanova d'Espoia i com a acte sorpresa, membres del Taller de Patchwork de Capellades, a través de la presidenta del Centre Recreatiu i Cultural de Vilanova d'Espoia, van fer donació a l'alcalde de la Torre de Claramunt, Jaume Riba, de dos domassos fets durant el taller. La creadora de les dues obres va ser Flora Legaspi, i a l'acte van assistir com a testimonis Roser Teixidó i Antonia Bernadet, professores totes dues del Taller de Patchwork de Capellades.

Els dos domassos tenen una forma lleugerament rectangular, amb el fons de color granat i amb els escuts situats al centre. En un s'hi ha reproduït l'escut del municipi de la Torre de Claramunt, amb la torre blava en un primer pla i el mont floronat del llinatge Claramunt a banda i banda.

El segon domàs mostra l'escut del Centre Recreatiu i Cultural de Vilanova d'Espoia, amb la flor de lis sobre la senyera. De l'acte, se'n va deixar constància formal amb una acta de donació que en testimonia l'efemèride.

Prem per veure més contingut per a tu