Segueix-nos a les xarxes socials:

L'escola bressol d'Òdena atén infants a partir dels 4 mesos d'edat

El centre Vailets de titularitat municipal ha ampliat aquest mes de gener la seva oferta

La llar d'infants els Vailets d'Òdena compta des d'aquest gener amb una nova aula destinada a P0, ampliant l'oferta d'escolarització als infants des dels 4 mesos fins els 3 anys. El govern municipal considera que amb aquesta millora de servei es dona resposta a les necessitats de les famílies del municipi. Les inscripcions ja estan obertes i les famílies interessades es poden adreçar a la mateixa llar d'infants per formalitzar la matrícula.

El municipi compta amb una llar d'infants amb dues seus; l'Avió de paper i els Vailets d'Òdena. Fonts municipals han explicat que ambdues tenen la matrícula oberta tot l'any per tal de completar les places i posen a disposició dels pares la possibilitat de fer "un primer tastet de l'espai de l'entorn, que ofereix el creixement i el desenvolupament de l'infant en un entorn natural en què es potencia el desenvolupament global dels infants". Al mateix temps, l'Ajuntament posa a disposició els telèfon 938052003, de dilluns a divendres.

Els horaris dels centres són de 8.45 a 13 h i 14.45 a 17 h, amb serveis d'acollida de 7.45 a 8.45 h i de 17 a 18 h, i de menjador 12 a 15 h. Les famílies empadronades a Òdena rebran ajuts per pagar la quota amb una bonificació de fins al 50 %, segons els barems establers per l'Ajuntament. Els infants que ja tenen un germà a la llar d'infants percebran un 40 % de descompte a la quota del segon germà.

Prem per veure més contingut per a tu