Segueix-nos a les xarxes socials:

L’espectacle de Masferrer i el record als morts per covid, actes destacats a la festa major a Jorba

L’Ajuntament recupera l’agenda d’actes, però amb les limitacions que imposa la situació de la pandèmia

Jorba recuperarà, del 23 al 26 de juliol, la festa major, que l’any passat es va haver de suspendre a causa de la pandèmia. La cinquena onada de covid, però, farà que s’hagi d’adaptar a les noves limitacions. Un dels plats forts serà l’espectacle amb el conegut humorista Quim Masferrer, i un altre, l’acte de record als jorbencs que ens han deixat a causa de la covid-19.

L’alcalde, David Sànchez, ha explicat que «hem hagut de reinventar la nostra festa». I ha afegit que «hem apostat per actes de més petit format, alguns amb inscripció prèvia». Sànchez assegura que «des de l’equip de govern volem que siguin uns dies ben reeixits i participats. Volem que els actes festius i culturals, dels quals hem hagut de prescindir per la pandèmia, tornin a omplir els nostres carrers i places».

El muntatge de l’actor Quim Masferrer es podrà veure el dissabte 24 de juliol, a 2/4 d’11 de la nit a la pista de l’escola. Per assistir-hi, cal haver-se inscrit prèviament.

El reconeixement als veïns de Jorba que han perdut la vida durant la pandèmia tindrà lloc el diumenge 25 de juliol, a les 8 del vespre, a la plaça de la Font. A continuació, hi haurà el concert de festa major amb el grup D’allò més. Per participar en aquest acte també caldrà haver-se inscrit amb antelació.

La festa major s’obrirà el divendres 23 de juliol amb una sessió de cinema a la fresca, a 2/4 d’11 de la nit a la plaça de la Font. Les activitats festives continuaran el dissabte 24, a les 9 del matí al Cafè de Jorba, amb un Campionat de Truc, que arribarà a la trentena edició i que organitza la Unió Joventut Jorbenca. Hi haurà esmorzar per a les persones que hi participin.

Aquest mateix dia, a les 6 de la tarda a la plaça de la Font, la companyia Teatre Nu oferirà l’espectacle infantil Teatre arrossegat de Catalunya, una versió molt moderna del conte del Patufet i d’altres relats.

Prem per veure més contingut per a tu