Segueix-nos a les xarxes socials:

TEDxIgualada munta un debat d’idees per canviar

Es faran vuit ponències sobre temes d’actualitat per aportar noves propostes de transformació social

TEDxIgualada munta un debat d’idees per canviar

L’espai de debat TEDxIgualada 2021 es farà a la capital de l’Anoia el proper 23 d’octubre. «A través d’aquest esdeveniment es vol posar llum a idees potents i actuacions excepcionals per influir positivament en el nostre entorn; promoure l’aprenentatge, la inspiració i el debat al voltant de temes rellevants, propers i d’actualitat», destaquen els seus impulsors.

Sota el títol «Versions», el TEDxIgualada 2021 presenta un programa format per 8 ponents que exposaran, com a fil conductor, «com evolucionem a partir de les experiències que vivim, interpretem i compartim», segons els organitzadors, que han afegit que «aquesta edició acollirà ponents amb idees innovadores que ens faran reflexionar. Són ponents que inspiren i sorprenen en el context de TEDx per viure una experiència memorable».

«Versions» estarà formada per una varietat àmplia de ponències a través de diversos experts en les seves respectives temàtiques: «El veritable impacte del disseny en les nostres vides», a càrrec d’Albert Albarda, arquitecte i emprenedor; «Tu autenticidad te puede llevar a ser tu mejor versión», amb Paula Folch, psicològa, coach teleològica i divulgadora; «Gamificació al servei de l’experiènciamemorable», amb Òscar Garcia Pañella, gamificador; i «Intel·ligència artificial: ajuda o control?», amb Karina Gibert, científica de dades.

Per viure’l en directe i des de la distància

El TEDxIgualada 2021 tindrà el format híbrid, en viu a l’Ateneu i a distància des de l’Escorxador. L’experiència es podrà gaudir en dos espais de forma simultània: l’espectacle en viu es realitzarà al Teatre Municipal l’Ateneu, on els 8 ponents i artistes faran les seves xerrades i actuacions en viu, amb temps i espais per fer networking entre assistents i ponents. Un altre espai serà l’Escorxador d’Igualada, on se celebrarà la viewing party, per tal de veure l’esdeveniment en directe projectat en una gran pantalla, espai per seure en un ambient distès i amb un servei de bar.

Prem per veure més contingut per a tu