El regidor Jordi Cuadras s'ha trobat amb la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del govern espanyol, Raquel Sánchez per fer-li arribar tres inversions que creu que el govern de l'estat hauria d'afrontar: la millora de l'autovia A2 de Jorba fins a Abrera, la creació d'un carril de Bus VAO per entrar a Barcelona sense cues per la B-23 i la més ambiciosa, la creació d'una nova via del tren de Barcelona a Saragossa, del port de Barcelona al port sec de Saragossa, que passi per a Conca d'Òdena. El regidor portaveu d’Igualada Som-hi (PSC - Comuns - Igualada Oberta) ha afirmat que "ha fet arribar a la ministra la veu i demandes d’Igualada".

Cuadras ha explicat després de la reunió que en l’àmbit de les infraestructures "Igualada té reptes pendents com el nou traçat de l’autovia A-2 que ha de permetre adaptar-la als estàndards europeus des de Jorba fins a Abrera tot millorant la seva seguretat i resolent la connexió amb la C-37 i la C-15". Un altre dels projectes pendents que ha plantejat és "la construcció del carril Bus-VAO a la carretera B-23 fins a la Diagonal perquè els autobusos evitin les llargues retencions de primera hora per entrar a Barcelona i garantir un temps de viatge de 40 minuts amb transport públic durant totes les hores del dia. I el tercer gran repte "és la lluita pel tren gran". Igualada Som-hi proposa unir els pols econòmics del Port de Barcelona i el Port sec de Saragossa amb un tren que passi per Igualada i sigui de mercaderies i passatgers tot seguint el projecte de l’Eix Transversal Ferroviari.

Jordi Cuadras afirma que “si hi ha algú ara ben posicionat per fer sentir els interessos d’Igualada som nosaltres. Tenim accés directe al Govern d’Espanya, a la Diputació, a l’Ajuntament de Barcelona i tenim un diputat al Parlament de Catalunya, com és Jordi Riba, que ja ha presentat diferents preguntes i proposicions sobre temes que afecten Igualada. Tot i que a l’Ajuntament estem a l’oposició, no desaprofitem cap moment en el qual puguem fer sentir la veu de la nostra ciutat a alts representants públics com aquest cas ha sigut la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana”.