Segueix-nos a les xarxes socials:

Castellolí s’endinsa en la celebració de la Festa Major de Sant Vicenç

Un dels actes destacats de l’agenda és la 8a Nit de l’esport i un altre, la visita guiada al castell d’Aulí

Castellolí es prepara per celebrar del 20 al 23 de gener la Festa Major de Sant Vicenç en honor al seu patró, amb activitats pensades per a totes les edats. Destaquen la 8a Nit de l’Esport i la visita guiada que es farà diumenge al castell d’Aulí -amb servei de bus gratuït- i que permetrà conèixer-ne les darreres descobertes arqueològiques.

Les festes arrencaran aquest dijous, 20 de gener, amb la inauguració de l’exposició temporal i presentació del llibre «Homenatge a Lluís Llach», de Jordi Magrià Bicman. L’acte tindrà lloc a les 19 h a l’edifici de la Cooperativa. La mostra dedicada al cantant es podrà visitar els dissabtes de 17 a 20 h i els diumenges d’11.30 a 14 h i de 17 a 20 h.

L’endemà, divendres 21 de gener, tindrà lloc un dels plats forts d’aquestes festes: la 8a Nit de l’Esport (20 h a la Brillante), amb la participació del pilot de la Pobla de Claramunt Rosendo Touriñan. Abans, al local El Centre, s’ha programat un acapte de sang (de 17 a 20 h). Dissabte dia 22 de gener es farà una xocolatada a l’entrada del Centre, a les 10 del matí; de 10 a 13 h la canalla podrà passejar amb poni, i a la tarda (17.30 h), partit de futbol sala amb la Penya Blaugrana de Castellolí i el Club Atlètic Vilatorrada.

Prem per veure més contingut per a tu