Segueix-nos a les xarxes socials:

Els metges de l'Anoia ensenyen als pares com tenir cura de la salut infantil

L'equip d'infermeria organitza uns tallers per orientar les famílies en l'atenció per temes de salut dels fills

Els metges de l'Anoia ensenyen als pares com tenir cura de la salut infantilICS

El CAP Igualada Nord dona les claus per actuar davant els principals motius de malaltia en infants a través d'un taller per a famílies. La proposta l'ha organitzat l’equip d’infermeria pediàtrica del centre, que pretén fer una orientació en les malalties més freqüents.

Fonts del centre han explicat que "l’activitat servirà per orientar a les famílies per actuar amb tranquil·litat i coneixement davant les malalties més habituals que poden patir els nens i nenes: febre, tos, mocs gastroenteritis i processos vírics comuns". El CAP Igualada Nord ha impulsat un espai comunitari d’educació per a les famílies, on mensualment ofereix tallers i xerrades amb l’objectiu d’empoderar els pares i mares en la criança dels fills. Les famílies poden transmetre a l’equip de pediatria del CAP els seus interessos i suggeriments per a properes activitats a través del Facebook o Twitter

@CAPNordIgd.

El taller tindrà lloc el dilluns dia 26 de setembre a les 18h al Centre Cívic Nord d’Igualada, és gratuït i cal inscriure-s’hi prèviament al 93 804 50 92 o bé a través de la web https://centrecivicnord.miram.cloud/.

El CAP Igualada Nord ha impulsat un espai comunitari d’educació per a les famílies, on mensualment ofereix tallers i xerrades amb l’objectiu d’empoderar els pares i mares en la criança dels fills. Les famílies poden transmetre a l’equip de pediatria del CAP els seus interessos i suggeriments per a properes activitats a través del Facebook o Twitte.

Prem per veure més contingut per a tu